Overslaan en naar de inhoud gaan

E-maildieet voor ambtenaren gemeente Weert

Geplaatst opmaandag 28 november 2016 - 12:43

Medewerkers van de gemeente Weert gaan deze week op e-maildieet.

Bij elke mail die ze versturen gaan ze bij zichzelf te rade of de mail echt verstuurd moet worden of dat het een overbodige mail is.

Onnodige mails
Dagelijks worden er honderden onnodige mails over en weer gestuurd, waardoor veel werknemers amper aan andere werkzaamheden toekomen. Daarom heeft een Brabantse organisatie een week uitgeroepen waarin mensen een week kunnen detoxen van email.

Tips
De organisatie geeft een aantal tips aan werknemers: mondeling communiceren in plaats van interne mails versturen, zet niet onnodig mensen in cc van je mail en spreek collega's aan die je geregeld onnodig met mails bestoken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ondernemingsraad Weert bezorgd om ambtenaren
Betere digitale service kost Sittard-Geleen 1,8 miljoen
Zorgen over digitalisering Limburgse samenleving
Bureau neemt digitale veiligheid provincie onder de loep
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen