Overslaan en naar de inhoud gaan

E-bike gaat in vlammen op na ontploffing in Weert

Geplaatst opwoensdag 15 september 2021 - 13:27

Een bestuurster van een elektrische fiets zag haar vervoersmiddel op woensdag in vlammen opgaan nadat de accu in Weert ontplofte tijdens het fietsen. De brandweer wist de e-bike niet meer te redden.

Het ongelukkige voorval vond plaats rond 11.50 in de Overweerstraat, meldt Weertdegekste.

Klapband
De vrouw, die tijdens het fietsen een flinke knal hoorde, dacht eerst een klapband te hebben. Dat bleek niet het geval: de accu van de elektrische fiets bleek ontploft te zijn.

Brandweer
De elektrische tweewieler vatte snel na de klap vlam. De vrouw wist zichzelf in veiligheid te brengen. Omstanders probeerden het vuur te doven met een brandblusser, maar slaagden daar niet in. De brandweer doofde vervolgens de e-bike, die total loss bleek.

ebike brand Weert 3 15-09
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen