Overslaan en naar de inhoud gaan

Dylan Vente twijfelgeval voor derby tegen VVV-Venlo

Geplaatst opdonderdag 25 november 2021 - 14:08

Roda-spits Dylan Vente ontbrak donderdagochtend op de laatste training voor de derby tegen VVV-Venlo die vrijdag op het programma staat.

De aanvaller bleef uit voorzorg binnen in het stadion. Trainer Streppel: "Hij heeft van de week een tik gekregen. Dat lijkt mee te vallen. Laten we hopen dat hij er vrijdag bij is."

Ambitie
De ploeg van Streppel wil vrijdag in eigen huis bewijzen dat het kansen kan afmaken. "Er is ambitie, wij willen deze wedstrijd gewoon winnen. Het zou fijn zijn als we de vele kansen die we krijgen ook weten te verzilveren." Roda JC verloor de laatste wedstrijd van Jong Ajax in de slotfase van het duel. De Kerkradenaren hadden genoeg kansen gekregen maar zagen toch de Amsterdammers er met de winst vandoor gaan.

MVV
Roda staat voor een echt derby-weekend, want maandag om 13:00 uur wacht MVV. Dan wordt in de Geusselt het restant van de door rellen ontsierde wedstrijd uitgespeeld. "Leuk zo'n derby-weekend. Maar we richten ons eerst op VVV-Venlo."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen