Overslaan en naar de inhoud gaan

Dylan Haegens op 'tosti-tour' voor Serious Request

Geplaatst opmaandag 14 december 2015 - 22:33

YouTube-ster Dylan Haegens trekt met zijn tosti's door de provincie om geld op te halen voor Serious Request.

De 23-jarige vlogger uit Venray maakt in zijn video's met enige regelmaat de meest bizarre broodbaksels.

Op 23 december trekt hij met een heuse 'tosti-tour' door Limburg. Vanuit een vrachtwagen verkoopt hij drie soorten tosti's om zo veel mogelijk geld op te halen voor 3FM-evenement Serious Request.

Venlo, Roermond en Maastricht
De tour start om 8:00 uur op het Henseniusplein in Venray. Van 11:30 tot 13:00 uur staat de truck op het Flujasplein in Venlo. Van 15:00 tot 16:30 uur worden tosti's gebakken op de Markt in Roermond; daarna van 18:30 tot 20:00 uur in Maastricht. De Tour eindigt in Heerlen, waar de opbrengst wordt overhandigd aan de dj's in het Glazen Huis.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Video: Giel Beelen en Dylan Haegens maken top-10
Dylan Haegens viert mijlpaal met 24-uurs livestream
Vloggers moeten jongeren naar politiesite lokken
'Heel Limburg trots op het Glazen Huis in Heerlen'
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen