Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dylan Haegens maakt kans op prestigieuze YouTube-award

Geplaatst opvrijdag 1 februari 2019 - 22:10

Dylan Haegens is in de race voor een VEED Award. Dat zijn de Oscars van de Nederlandse YouTube-wereld.

Er werden 751.000 nominaties ingestuurd, meldt AD.nl.

Beste Comedy YouTuber
Haegens is opnieuw genomineerd in de categorie Beste Comedy YouTuber. De Venraynaar ging vorig jaar al aan de haal met die titel. Hij neemt het dit jaar op tegen YouTubers Bardo Ellens, Kalvijn, Jesse Hoefnagels en Jeremy Frieser.

Succesvol
De succesvolle Haegens heeft 1,5 miljoen abonnees op YouTube waar hij wekelijks comedy sketches plaatst. Hij lanceerde vorig jaar een eigen magazine. Ook kwam er een heuze speelfilm uit met de YouTuber in de hoofdrol, die al in acht dagen de gouden status behaalde.

Lees ook: Film van Dylan Haegens binnen acht dagen goud

Op 23 maart worden de winnaars van de VEED Awards bekend gemaakt in AFAS Live in Amsterdam.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen