Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dylan Haegens beste YouTuber van Nederland?

Geplaatst opdinsdag 14 mei 2019 - 12:18

Dylan Haegens uit Venray is genomineerd voor een Best Social Award.

Haegens maakt kans om er met de titel 'Beste YouTuber' vandoor te gaan.

Zeer populair
Haegens is met meer dan anderhalf miljoen volgers erg populair als op het online kanaal. Ook zijn video's worden miljoenen keren bekeken. Hij staat op nummer twee in de YouTube 100. Dit is een boek met de honderd beste Nederlandse kanalen op die website. Van de bekende Youtuber is in 2018 De film van Dylan Haegens in de bioscoop verschenen.

Contract
In april tekende de Venraynaar een contract bij Divimove. Dit is een onderdeel van RTL Group. Het dochterbedrijf wil hem helpen zijn bereik te vergroten en zijn online materiaal te beschermen.

Lees ook: YouTuber Dylan Haegens tekent contract bij RTL Group

Chantal Janzen
Naast Haegens is er nog een Limburger genomineerd voor een Best Social Award. In de categorie 'Best Personality' maakt Chantal Janzen kans op een prijs.

Lees ook: Chantal Janzen in de race voor 'Beste Personality'

De social media prijzen worden op 12 en 13 juni in Casco Amsterdam uitgereikt.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen