wout poels ronde van valencia (5 feb 2020)

Wout Poels kijkt tevreden terug op eerste rit Valencia

Wielrenner Wout Poels uit Blitterswijck heeft woensdag de eerste etappe van het seizoen voor zijn nieuwe werkgever gereden.

Mike Teunissen stock Alpenrit Tour de France Jumbo-Visma (25 jul 2019)
Teunissen helpt Groenewegen aan ritzege drie Tour of Britain

Dylan Groenewegen heeft zijn derde ritzege in de Tour of Britain te pakken. In de vijfde etappe was hij bij een massasprint in Birkenhead de sterkste.

Mike Teunissen stock Alpenrit Tour de France Jumbo-Visma (25 jul 2019)
Sprinttrein met Teunissen helpt Groenewegen aan zege

Dylan Groenewegen heeft de eerste etappe in de Ronde van Groot-Brittannië op zijn naam geschreven.

Caleb Ewan verslaat Groenewegen in Toulouse

Mike Teunissen zette zijn ploegmaat Dylan Groenewegen keurig af voor de sprint, maar zijn kamergenoot in de Ronde van Frankrijk kwam op de streep in Toulouse enkele centimeters te kort om Caleb Ewan van de etappewinst af te houden.

Teunissen zesde in massasprint Tour-etappe naar Nancy

Mike Teunissen is zesde geworden in de vierde etappe van de Tour de France.

Mike Teunissen wint vierdaagse van Duinkerken

Mike Teunissen heeft de Vierdaagse van Duinkerken gewonnen.

Mike Teunissen helpt Groenewegen aan derde etappewinst

Mike Teunissen heeft in de derde etappe van de vierdaagse van Duinkerken ploegmaat Dylan Groenewegen aan zijn derde opeenvolgende ritzege geholpen. Hij nam Groenewegen in de laatste kilometer van de etappe naar Compiègne op sleeptouw, waarna het sprintkanon van Jumbo-Visma zegevierend over de streep kwam.

Curvers uit koers gezet na negeren dichte spoorwegovergang

Wielrenner Roy Curvers is door de organisatie van de Scheldeprijs uit de koers gezet, omdat hij een gesloten spoorwegovergang passeerde.

Veel topsprinters aan start van Ster ZLM Toer

Veel topsprinters staan aan de start van de wielerkoers Ster ZLM Toer. Onder andere Duits kampioen André Greipel, Marcel Kittel en Dylan Groenwegen hebben hun deelname bevestigd.

Dylan Groenewegen
Dylan Groenewegen aan start Volta Limburg Classic

Nederlands kampioen wielrennen Dylan Groenewegen start zaterdag in de Volta Limburg Classic. Zijn ploeg Lotto-Jumbo NL voegde de sprinter toe aan de deelnemerslijst.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten