Overslaan en naar de inhoud gaan

Dyanne Sleijpen maakt Voedselbanklied 2017

Geplaatst opvrijdag 1 december 2017 - 13:02

Singer-songwriter Dyanne Sleijpen is de maker van het nieuwe lied voor de actie L1 Samen voor de Voedselbank.

Ze treedt daarmee in de voetsporen van Jack Poels en Skinnie van Herberg de Troost, Ivo Rosbeek & Lotgenoten en Gé Reinders en Vrunj.

Betrokken zangeres
"Dyanne hoefde zich geen moment te bedenken toen ik haar vroeg", zo vertelt Henk Hover van L1 "Ik ken haar dan ook als een betrokken zangeres, die zich bijvoorbeeld ook al actief inzet voor het Kankeronderzoeksfonds Limburg. Op zoek naar een arrangeur en opnamestudio kwam we uit bij componist Mark Pütz uit Schimmert."

Goede doel
In zijn Cosmic Orchestra Studio bracht hij een band vol topmuzikanten op de been. Antoine Pütz op basgitaar, Pieter Vermeulen op gitaar en Bas Lindelauf op drums. Rob Mennen nam de pianopartij voor zijn rekening. "En iedereen werkt volledig belangeloos mee voor dat ene goede doel."

Première
Het nummer 'Eve mit mich mit' gaat maandagochtend in première op L1 radio in het ochtendprogramma van Maarten en Tom tussen 7:00 en 9:00 uur. Op die dag zal ook de videoclip, waaraan nu de laatste hand wordt gelegd door filmmaker Edward van Kempen, voor het eerst te zien zijn via de social mediakanalen van L1 en 1Limburg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen