Overslaan en naar de inhoud gaan

Dyanne Sleijpen maakt Voedselbanklied 2017

Geplaatst opvrijdag 1 december 2017 - 13:02

Singer-songwriter Dyanne Sleijpen is de maker van het nieuwe lied voor de actie L1 Samen voor de Voedselbank.

Ze treedt daarmee in de voetsporen van Jack Poels en Skinnie van Herberg de Troost, Ivo Rosbeek & Lotgenoten en Gé Reinders en Vrunj.

Betrokken zangeres
"Dyanne hoefde zich geen moment te bedenken toen ik haar vroeg", zo vertelt Henk Hover van L1 "Ik ken haar dan ook als een betrokken zangeres, die zich bijvoorbeeld ook al actief inzet voor het Kankeronderzoeksfonds Limburg. Op zoek naar een arrangeur en opnamestudio kwam we uit bij componist Mark Pütz uit Schimmert."

Goede doel
In zijn Cosmic Orchestra Studio bracht hij een band vol topmuzikanten op de been. Antoine Pütz op basgitaar, Pieter Vermeulen op gitaar en Bas Lindelauf op drums. Rob Mennen nam de pianopartij voor zijn rekening. "En iedereen werkt volledig belangeloos mee voor dat ene goede doel."

Première
Het nummer 'Eve mit mich mit' gaat maandagochtend in première op L1 radio in het ochtendprogramma van Maarten en Tom tussen 7:00 en 9:00 uur. Op die dag zal ook de videoclip, waaraan nu de laatste hand wordt gelegd door filmmaker Edward van Kempen, voor het eerst te zien zijn via de social mediakanalen van L1 en 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen