Overslaan en naar de inhoud gaan

Duur dagje: vier boetes en auto kwijt binnen half uur

Geplaatst opdinsdag 9 februari 2021 - 11:18

Een bestuurder die maandag door de politie werd betrapt op veel te hard en onverzekerd rijden heeft zijn auto moeten inleveren.

Dat gebeurde op de Buitenring, de N300.

Roekeloos
Een agent kreeg de automobilist in het vizier toen die de weg op reed en vervolgens op het gas trapte tot hij 120 kilometer per uur reed, waar eigenlijk maar een snelheid van 80 kilometer per uur is toegestaan. In Landgraaf werd de chauffeur langs de kant gedirigeerd. De politie ontdekte dat de auto bovendien niet verzekerd was.

In herhaling
De chauffeur kreeg een rijverbod opgelegd en twee bekeuringen: voor te snel en onverzekerd rijden. De agenten waren inmiddels weer op pad gegaan, maar hadden het vermoeden dat de chauffeur het rijverbod zou negeren. Dat vermoeden bleek juist: een kwartier later werd de man opnieuw achter het stuur betrapt, in Landgraaf. Hij moest opnieuw stoppen en kreeg weer twee bekeuringen: ditmaal voor onverzekerd rijden én het negeren van het rijverbod.

In overleg met de officier van justitie is de auto van de man in beslag genomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen