ANP-348977396

Oproep uit Duitsland: 'Kom niet naar onze kerstmarkten'

"We heten onze buren altijd welkom in Noordrijn-Westfalen, maar dit jaar moet ons advies aan de Nederlanders luiden: blijf thuis!" Die oproep deed Peter Preuß, woordvoerder gezondheid van de CDU in de deelstaat.

ANP-407161490 GOED
Carnaval ongunstige factor in verspreiding coronavirus

De GGD Zuid Limburg houdt goed in de gaten of het coronavirus verspreid wordt als gevolg van carnaval.

juul franssen
Juul Franssen doet aan krachttraining ondanks blessure

Juul Franssen doet alweer aan krachttraining ondanks de blessure die ze in Parijs opliep.

Intercity Eindhoven-Düsseldorf via Venlo beklonken

Er is geen weg meer terug voor een intercity-verbinding tussen Eindhoven via Venlo naar Düsseldorf.

Judoka Juul Franssen stippelt koers uit richting WK Tokio

Judoka Juul Franssen trapt haar pre-olympisch jaar af tijdens de Düsseldorf Grand Slam. 22 februari begint het toernooi in Duitsland.

Vanaf 2025 directe trein tussen Eindhoven-Düsseldorf

Een nieuwe directe trein tussen Eindhoven en Düsseldorf moet een flinke groei in het aantal reizigers op dit traject gaan opleveren.

'Vanaf 2025 intercity tussen Venlo en Düsseldorf'

D66-staatssecretaris Stientje van Veldhoven verwacht dat er vanaf 2025 een intercity rijdt van Eindhoven via Venlo naar Düsseldorf.

Openbare aanbesteding voor intercity Eindhoven-Düsseldorf

De provincie Limburg wil de intercitylijn tussen Eindhoven en Düsseldorf openbaar aanbesteden. Daardoor dreigt de NS het monopolie op deze internationale verbinding te verliezen.

Düsseldorf is weer zichtbaar op verkeersborden

De bestemming Düsseldorf is weer zichtbaar gemaakt op de verkeersborden op twee provinciale wegen en bij de afrit Born van de A2. Düsseldorf is niet langer afgeplakt.

'Verwarring door afplakken Düsseldorf op verkeersborden'

D66 in het Limburgs Parlement vindt het onvoorstelbaar dat bijna vier maanden na de opening van de Duitse B56n de bestemming Düsseldorf nog steeds is afgeplakt op de verkeersborden op twee provinciale wegen en bij de afrit Born van de A2.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten