Overslaan en naar de inhoud gaan

Durf jij het aan? Drie kilometer door horrorbos Brunssum

Geplaatst opzondag 31 oktober 2021 - 20:24

Honderden bezoekers laten zich vrijwillig de stuipen op het lijf jagen in het Schutterspark in Brunssum. De nachtelijke Halloweenwandeling over het blotevoetenpad is een ware helletocht.

"Heel veel mensen vinden het leuk om te griezelen. Voor sommigen kan het misschien iets te eng worden maar ik geloof niet dat je hier een nachtmerrie aan gaat overhouden." Malou Janssen, eigenaar van het blotevoetenpad, vertelt dat er ook een mildere kinderversie is uitgestippeld.

Zombies
Het blotevoetenpad is voor de gelegenheid getransformeerd tot iets verschrikkelijks. Op de wandelroute van zo'n drie kilometer kom je op de kronkelige paadjes van alles tegen wat je liever niet ziet. Zombies, psychopaten en ander onderaards gespuis. "In het donker is dit bos al een beetje akelig laat staan met deze ronddwalende figuren erin."

Video: L1

Horrorfilm
Ruim honderd vrijwilligers hebben alles uit de kast gehaald om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Het is een angstaanjagende belevenis. Bizarre decors, licht- en geluidseffecten veranderen het idyllische natuurpark in een levensechte horrorfilm.

Halloween
Halloween wordt steeds groter in Nederland. Ook in Limburg zijn er tijdens dat weekeinde verschillende griezelactiviteiten zoals Halloweenavonden en wandeltochten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen