Overslaan en naar de inhoud gaan

Dure zoektocht naar liefde: vrouwen voor tonnen opgelicht

Geplaatst opmaandag 16 juli 2018 - 11:17

De politie heeft in Valkenburg een man opgepakt die ervan wordt verdacht dat hij verschillende vrouwen voor enkele tonnen heeft opgelicht. De 59-jarige man werd maandagochtend aangehouden.

De verdachte benaderde vrouwen via een datingsite en in de kroeg.

Geld nodig
Hij vertelde hen dat hem onrecht was aangedaan en dat hij geld nodig had om te procederen. De man zei dat hij zeker een forse schadevergoeding zou krijgen en dat hij daarna het geleende geld zou terugbetalen.

Twee aangiftes
De zaak kwam aan het rollen nadat een vrouw uit Noord-Holland aangifte deed. Tijdens het onderzoek kwam er een tweede aangifte van een slachtoffer uit Zuid-Holland binnen. De politie vermoedt echter dat hij veel meer slachtoffers heeft gemaakt.

Geraffineerd
Volgens de politie ging de man geraffineerd te werk. Hij bouwde eerst een vertrouwensband met de slachtoffers op. Daarna liet hij hen overeenkomsten tekenen waarin werd beloofd het geld terug te betalen. Dit werd vervolgens nooit gedaan.

De politie roept andere slachtoffers op zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen