Overslaan en naar de inhoud gaan

Duo opgepakt in Venlo vanwege heling

Geplaatst opwoensdag 26 augustus 2020 - 12:13

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee verdachten van heling opgepakt. Ze hadden gestolen materiaal bij zich.

Dit gebeurde rond 1:45 uur op de Hertog Reinoudsingel in Venlo.

Bekenden van de politie
De agenten zagen 'een verdacht voertuig' rijden in de Eugeniasingel. Nadat de bestuurder een verkeersovertreding maakte, konden ze de auto staande houden. De twee inzittenden bleken bekenden van de politie te zijn.

Gestolen laptop
In het voertuig lagen materialen die gebruikt kunnen worden voor inbraken. Ook vonden de agenten een laptop die dezelfde nacht uit een auto was gestolen. Van die diefstal is aangifte gedaan. Alle spullen zijn in beslag genomen en er loopt een onderzoek naar het duo.

Tour de L1mbourg vanaf zaterdag op L1 TV. Iedere dag vanuit een andere Limburgse gemeente.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen