Overslaan en naar de inhoud gaan

Duo opgepakt na diefstal en achtervolging

Geplaatst opdinsdag 7 juli 2020 - 10:42

De politie heeft dinsdagmorgen twee mannen opgepakt in Maastricht. Een 22-jarige Heerlenaar en 23-jarige Maastrichtenaar worden verdacht van diefstal.

Een getuige meldde rond 3:50 uur gerinkel bij een school aan de Leuvenlaan en zag een auto en een bus wegrijden.

Klemgereden
De politie reed de auto snel klem en hield de bestuurder, de man uit Heerlen, aan. Een andere patrouille achtervolgde de bus. De Maastrichtse bestuurder negeerde het stopteken. Hij reed met hoge snelheid en gevaar voor de verkeersveiligheid door, meldt de politie. Op de kruising tussen de Oxfordlaan en Universiteitssingel tikte de politieauto de bus aan. Toen konden de agenten de bestuurder oppakken.

Gestolen
Niemand raakte gewond bij de botsing. Zowel de politiewagen en de bus werden weggetakeld. De bus bleek eerder die nacht te zijn gestolen in Brunssum.

Beide mannen zitten vast voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen