Overslaan en naar de inhoud gaan

Duo maakt geld buit bij woningoverval

Geplaatst opzondag 22 december 2019 - 8:24

Een man in Venlo is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen in zijn woning.

Dat meldt de politie.

Geld
De overvallers bedreigden de bewoner van het huis aan de Sloot rond 00:30 uur met een vuurwapen. Zij eisten geld van de bewoner.

Niet gewond
Na de overval ging het duo er volgens de politie richting de Emmastraat vandoor. Het is niet bekend hoeveel geld de twee buit hebben gemaakt tijdens de beroving.

De bewoner raakte niet gewond bij de overval. Na de roofoverval belde hij de politie. Het is onduidelijk hoe de overvallers de woning zijn binnengekomen.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen