Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumping natuurbegraafplaats: 'Foto en adres gevonden'

Geplaatst opdinsdag 24 november 2020 - 10:54

De eigenaar van Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree, waar afgelopen weekend afval is gedumpt, heeft mogelijk iets in handen waardoor de dader kan worden opgespoord.

"Een collega heeft een foto en een ordernummer van een bedrijf met een adres erbij gevonden", zegt Annemieke Kluijtmans, de eigenaresse van de begraafplaats, tegen Omroep Venlo. "Ik moet nog contact opnemen met de wijkagent of we er iets mee kunnen."

Tranen in de ogen
Onbekenden hebben een flinke berg grofvuil op de natuurbegraafplaats gedumpt. Kluijtmans ontdekte het zaterdagochtend. Naar eigen zeggen is ze enorm geschrokken. "De tranen sprongen me in de ogen toen ik zag wat het was", zegt ze.

Video: Omroep Venlo

Lees ook: Afval gedumpt op natuurbegraafplaats: 'Respectloos'

Waarom?
De frustratie bij Kluijtmans is groot. Ze vraagt zich dan ook af waarom iemand dit in zijn hoofd haalt. "Je hebt moeite gedaan om alles op een aanhanger te gooien, rij dan door naar het stort. Wat is dan het probleem? Die paar euro?", zegt ze.

De gemeente Venlo heef het grofvuil maandag opgeruimd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen