Excuses gemeente Weert na blunder met Engelse brief

De gemeente Weert heeft excuses aangeboden na een blunder met een Engelstalige brief die vol staat met typ- en spelfouten.

Video: Slippertje scheurende Civic eindigt in vangrail

Een op z'n zachtst gezegd onnodige inhaalactie op een oprit van de A73 in Venlo is een automobilist duur komen te staan.

Video: Wonderschoon doelpunt Hegelsom gaat viral

Een filmpje van een werelddoelpunt van een speler van amateurvoetbalclub Hegelsom gaat viral.

Fenomenale omhaal amateurspeler Ottersum gaat viral

Een filmpje met daarop een bijzonder mooi doelpunt van een speler van amateurvoetbalclub RKOSV Achates uit Ottersum gaat viral.

Jongens verdacht van gefilmde mishandeling Nederweert

De politie heeft twee jongens uit Weert gehoord, die verdacht worden van de mishandeling vorige week van een jongen in Nederweert.

Hout-Blerickenaren veroveren internet met carnavalsoutfit

Het is ieder jaar weer een opgave om zo origineel mogelijk voor de dag te komen tijdens de carnaval. Een missie waarin een groep jongens uit Hout-Blerick glansrijk slaagt.

Filmpje vechtpartij op school Maastricht gaat viral

Een filmpje van een vechtpartij op het Porta Mosana College in Maastricht is in twee dagen tijd meer dan 300.000 keer bekeken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten