Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin voelt zich thuis bij nieuwe ploeg

Geplaatst opmaandag 20 januari 2020 - 18:53

Tom Dumoulin heeft meteen zijn draai gevonden bij zijn nieuwe team Jumbo-Visma. Hij voelt zich erg welkom.

De wielrenner is samen met zijn ploeggenoten neergestreken in Alicante. Daar traint de 29-jarige Maastrichtenaar deze dagen samen met zijn nieuwe teamgenoten. En net als tijdens het eerste trainingskamp in december groeit bij Dumoulin weer het besef dat hij de juiste keuze heeft gemaakt.

Video: L1

Aanpassen
Dumoulin heeft zich niet veel hoeven aan te passen aan zijn nieuwe wieleromgeving. Groot voordeel daarbij is dat hij reeds een aantal renners en personeelsleden van zijn nieuwe ploeg kende.

Knie
Dumoulin kwam vorig seizoen amper in actie door een knieblessure. Met de knie van Dumoulin gaat het inmiddels prima. Ook na langere intensieve trainingen heeft hij geen enkele last meer van pijn in het gewricht, en dat is een goed teken concludeert hij.

Lees ook: Tom Dumoulin heeft gemengde gevoelens over 2019

Ronde van Valencia
De Ronde van Valencia is de eerste wedstrijd die Dumoulin in het tenue van zijn nieuwe werkgever gaat rijden. De start van de meerdaagse rittenwedstrijd is op 5 februari. De Limburger verheugt zich ook op de heuvelklassiekers waarin hij aan de start zal staan. Voor het eerst sinds jaren staat zijn naam ook weer op de startlijst van de Amstel Gold Race.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Speel zelf mee met het OLS op 5 juli!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en schiet mee
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen