Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin voelt zich thuis bij nieuwe ploeg

Geplaatst opmaandag 20 januari 2020 - 18:53

Tom Dumoulin heeft meteen zijn draai gevonden bij zijn nieuwe team Jumbo-Visma. Hij voelt zich erg welkom.

De wielrenner is samen met zijn ploeggenoten neergestreken in Alicante. Daar traint de 29-jarige Maastrichtenaar deze dagen samen met zijn nieuwe teamgenoten. En net als tijdens het eerste trainingskamp in december groeit bij Dumoulin weer het besef dat hij de juiste keuze heeft gemaakt.

Video: L1

Aanpassen
Dumoulin heeft zich niet veel hoeven aan te passen aan zijn nieuwe wieleromgeving. Groot voordeel daarbij is dat hij reeds een aantal renners en personeelsleden van zijn nieuwe ploeg kende.

Knie
Dumoulin kwam vorig seizoen amper in actie door een knieblessure. Met de knie van Dumoulin gaat het inmiddels prima. Ook na langere intensieve trainingen heeft hij geen enkele last meer van pijn in het gewricht, en dat is een goed teken concludeert hij.

Lees ook: Tom Dumoulin heeft gemengde gevoelens over 2019

Ronde van Valencia
De Ronde van Valencia is de eerste wedstrijd die Dumoulin in het tenue van zijn nieuwe werkgever gaat rijden. De start van de meerdaagse rittenwedstrijd is op 5 februari. De Limburger verheugt zich ook op de heuvelklassiekers waarin hij aan de start zal staan. Voor het eerst sinds jaren staat zijn naam ook weer op de startlijst van de Amstel Gold Race.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen