Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin verschijnt aan start tweede editie Hammer Series

Geplaatst opmaandag 21 mei 2018 - 14:53

Tom Dumoulin verschijnt aan de start van de tweede editie van Hammer Series Limburg.

De topman van Team Sunweb neemt onder andere teamgenoten Sam Oomen, Max Walscheid, Edward Theuns en Louis Vervaecke mee.

Teamprestatie
De Hammer Series is een driedaagse koers in Zuid-Limburg. De wielerwedstrijd begint 1 juni met de Hammer Climb in Vaals. Daarna staan de Hammer Sprint en Hammer Chase, respectievelijk 2 en 3 juni op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen, op het programma. Elk team bestaat uit zeven renners, waarvan er vijf deelnemen aan elk wedstrijdonderdeel. De teamsamenstelling kan dus elke dag wisselen. De uitslag van elk wedstrijdonderdeel is altijd een teamprestatie.

Grote namen
Team Sunweb is niet het enige topteam dat acte de présence zal geven. BMC verschijnt met onder andere Greg van Avermaet en Richie Porte aan de start. Lotto-Soudal neemt onder andere Moreno Hofland en Tim Wellens mee naar Zuid-Limburg. Verder doen Quick-Step, Trek Segafredo en Team Lotto ook mee aan de Hammer Series.

Vakantie
Vorig jaar deed de Maastrichtenaar ook mee aan de eerste editie van de Limburgse koers. Toen stapte hij vroegtijdig af om van zijn vakantie te gaan genieten. Dumoulin was te vermoeid van de Giro d'Italia, die hij toen glansrijk had gewonnen.

Lees ook: Dumoulin trekt zich terug uit Hammer Series

Team Sky won vorig jaar de eerste editie van de Hammer Series.

Lees ook: Sky winnaar eerste editie Hammer Series

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen