Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin verschijnt aan start tweede editie Hammer Series

Geplaatst opmaandag 21 mei 2018 - 14:53

Tom Dumoulin verschijnt aan de start van de tweede editie van Hammer Series Limburg.

De topman van Team Sunweb neemt onder andere teamgenoten Sam Oomen, Max Walscheid, Edward Theuns en Louis Vervaecke mee.

Teamprestatie
De Hammer Series is een driedaagse koers in Zuid-Limburg. De wielerwedstrijd begint 1 juni met de Hammer Climb in Vaals. Daarna staan de Hammer Sprint en Hammer Chase, respectievelijk 2 en 3 juni op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen, op het programma. Elk team bestaat uit zeven renners, waarvan er vijf deelnemen aan elk wedstrijdonderdeel. De teamsamenstelling kan dus elke dag wisselen. De uitslag van elk wedstrijdonderdeel is altijd een teamprestatie.

Grote namen
Team Sunweb is niet het enige topteam dat acte de présence zal geven. BMC verschijnt met onder andere Greg van Avermaet en Richie Porte aan de start. Lotto-Soudal neemt onder andere Moreno Hofland en Tim Wellens mee naar Zuid-Limburg. Verder doen Quick-Step, Trek Segafredo en Team Lotto ook mee aan de Hammer Series.

Vakantie
Vorig jaar deed de Maastrichtenaar ook mee aan de eerste editie van de Limburgse koers. Toen stapte hij vroegtijdig af om van zijn vakantie te gaan genieten. Dumoulin was te vermoeid van de Giro d'Italia, die hij toen glansrijk had gewonnen.

Lees ook: Dumoulin trekt zich terug uit Hammer Series

Team Sky won vorig jaar de eerste editie van de Hammer Series.

Lees ook: Sky winnaar eerste editie Hammer Series

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen