Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin: 'Tour-scenario is ook mogelijk in Vuelta'

Geplaatst opmaandag 5 oktober 2020 - 20:46

Als Primoz Roglic beter in vorm is dan Tom Dumoulin tijdens de Ronde van Spanje rijdt de Maastrichtenaar opnieuw in dienst van de Sloveen.

Die uitspraak deed Dumoulin maandagavond in het L1-programma AvondGasten Sport.

Vuelta
Tom Dumoulin en Primoz Roglic staan allebei aan de start van de Ronde van Spanje op 20 oktober. De vorm van beide kopmannen beslist wie de uiteindelijke kopman wordt. "Als ik beter ben in de Vuelta rijdt hij voor mij en als Primoz opnieuw beter is, dan hebben we hetzelfde scenario als in de Tour. Ik wil niet voor mezelf rijden en dan zevende worden, als hij vierde wordt en ik heb niet voor hem gereden." In de Tour offerde Dumoulin zich op voor Roglic die beter in vorm was. Uiteindelijk verspeelde Roglic op de voorlaatste zijn gele leiderstrui en werd hij tweede in het eindklassement.

Over zijn eigen vorm is Dumoulin tevreden: "Ik ben waar ik zijn wil. Ik rijd heel goed en word elke week een beetje beter. Ik hoop nog een keer echt de topvorm te voelen, is het niet dit jaar, dan volgend jaar."

Transferperiode
In AvondGasten Sport was ook Kevin Hofland te gast. De hoofdtrainer van Fortuna verwacht dat er nog wel iets gaat gebeuren bij de Sittardse club wat betreft transfers. "Ik denk dat er nog wel iets gaat gebeuren op de korte termijn." Volgens de coach heeft de selectie van Fortuna wel genoeg 'potentie', maar kan het aantal spelers een probleem worden. "Als je gaat kijken naar aantallen, misschien worden er nog twee of drie verhuurd, dan moet je er nog een aantal bij hebben. Ik ben niet vies van concurrentie. We hebben het lijstje besproken, dus het is nu kijken wat haalbaar is."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen