Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin op hoogtestage naar Colombia

Geplaatst opzondag 16 januari 2022 - 15:04

In de voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen kiest Tom Dumoulin voor een hoogtestage in Colombia, zo schrijft Wielerflits.

In de omgeving van Medellín zal de Maastrichtenaar zich samen met ploegmaat Koen Bouwman voorbereiden op de eerste wedstrijd van 2022, de UAE Tour. In de laatste week van februari in de Verenigde Arabische Emiraten.

Annemiek van Vleuten
Steeds meer renners vinden Colombia een alternatief voor de hoogtestages aan het begin van het seizoen wanneer in Europa eigenlijk alleen Tenerife vanwege de weersomstandigheden geschikt is voor een trainingskamp.
Ze zijn enthousiast gemaakt voor een trainingskamp in Colombia door Annemiek van Vleuten en zij heeft hen alle informatie over een verblijf in het Zuid-Amerikaanse land doorgestuurd. De olympisch kampioene tijdrijden is inmiddels al twee keer naar Colombia geweest voor een trainingskamp op hoogte.

Programma
Dumoulin rijdt na de hoogtestage in Colombia eerst de UAE Tour, vervolgens de Strade Bianche, Ronde van Catalonië en Amstel Gold Race waarna hij zich via een hoogtestage op Tenerife voorbereidt op zijn hoofddoel van 2022: de Giro d’Italia.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen