Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin: 'Mijn diepste gevoelens deel ik met Ten Dam'

Geplaatst opdinsdag 14 november 2017 - 10:42

Tom Dumoulin heeft met zijn vriend en ploeggenoot Laurens ten Dam een speciale band. "Ik ga met iedereen goed om in de ploeg, maar niet met iedereen deel ik mijn diepste gevoelens. Dat doe ik wel met Laurens."

"Het is heel fijn dat als ik even in de knoop zit, en die momenten zijn er altijd in een grote ronde, ik even naar iemand toe kan stappen die ik echt vertrouw", vertelt Tom Dumoulin openhartig in het tijdschrift Helden Magazine.

Maastricht
Laurens ten Dam heeft een tijd in Maastricht gewoond, de thuisstad van Tom Dumoulin. Daar hebben de twee elkaar dan ook beter leren kennen. "Gedurende mijn carrière trokken we steeds meer met elkaar op. Afgelopen seizoen werden we ook nog ploegmaten. Geweldig."

Tom Dumoulin
"Ik kan iedere topsporter aanraden een Laurens ten Dam om zich heen te hebben." - Tom Dumoulin.
Foto: ANP

Relaxte weg
De band die de twee inmiddels hebben, is dan ook heel speciaal. "Hij brengt me altijd terug op aarde. Laurens heeft in het stressvolle leven dat wij leiden door de jaren heen een relaxte weg kunnen vinden. "Hij geniet ook nog heel erg van het wielrennen. Ik kan daar nog beter in worden, maar Laurens heeft mij op dat vlak al heel veel geleerd", weet Tom Dumoulin. "Hij helpt me relativeren."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen