Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin, Martens en Verstappen genomineerd voor prijs

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 19:22

Formule 1-coureur Max Verstappen, wielrenner Tom Dumoulin en handboogschutter Steve Wijler zijn genomineerd als sportman van het jaar van de provincie Limburg.

Op 17 december wordt de winnaar uitgeroepen in het Limburgs sportgala, na het tellen van de stemmen van het publiek en de jury.

Franssen en Schuurs
In de categorie sportvrouw van het jaar zijn judoka Juul Franssen, voetbalster Lieke Martens en tennisster Demi Schuurs genomineerd. Fortuna Sittard, en de handballers van Bevo en Lions strijden om de titel sportploeg van het jaar. En dammer Jitse Slump, handbalster Larissa Nusser en judoka Mark van Dijk strijden om de eer in de categorie talent van het jaar.

Tot slot maken handbikester Laura de Vaan, rolstoeltennisser Sam Schröder en para dressuur amazone Nicole den Dulk kans op de titel 'beste Limburgse sporter met een beperking'.

Het publiek kan stemmen via www.sportprijslimburg.nl

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen