Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin krijgt één tijdrit en veel klimwerk in Tour

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 12:18

Tom Dumoulin kan in de Tour de France van 2020 uitkijken naar één tijdrit en aardig wat klimwerk.

Dat maakte de Tourdirectie dinsdag bekend.

Grand Départ in Nice
De enige rit tegen de klok is 36 km lang, staat op de voorlaatste dag gepland en is een klimtijdrit naar La Planche des Belles Filles. De hoofdfocus van de Tour, die op 27 juni in het Zuid-Franse Nice van start gaat, ligt echter opnieuw op klimmen.

Vierde etappe
Waar het peloton in voorgaande edities eerst een week door vlakke etappes heen moest, gaan de ploegen direct na Nice al de bergen in. In de vierde etappe staat de eerste aankomst bergop op de planning in de rit naar Orcières-Merlette in de Alpen. Het echte hooggebergte komt vanaf 4 juli, als het peloton twee dagen de Pyreneëen intrekt.

Alpen
Na een uitstapje naar de Atlantische kust, trekt de karavaan vanaf 12 juli opnieuw naar de Alpen, waar de befaamde Grand Colombier bedwongen moet worden. Na de rustdag op 13 juli moeten er nog vier dagen met bergen overwonnen worden voordat op 18 juli de tijdrit naar La Planche op het programma staat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV