Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin kijkt al uit naar Tour de France

Geplaatst opdonderdag 25 december 2014 - 12:35

Wielrenner Tom Dumoulin uit Maastricht heeft van de openingstijdrit in de Ronde van Frankrijk van komend jaar een doel gemaakt.

De nummer drie van het WK tijdrijden hoopt op 4 juli in Utrecht over zijn beste vorm te beschikken. "Het parcours en de afstand liggen me. Ik hoop dat ik het daar goed kan doen", zei de coureur van Giant-Alpecin tegen de website Cyclingnews.

Daarmee grijpt de Maastrichtenaar terug op wat hij zei tijdens een fandag afgelopen najaar.

De grote favoriet is hij naar eigen zeggen niet. Dat is volgens de Limburger de Duitser Tony Martin. "Tony was afgelopen seizoen beter dan ik. Nu moet ik zorgen dat ik nog beter word zodat ik hem in de toekomst echt kan bedreigen. Het zou mooi zijn als dat volgend seizoen al lukt."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Curvers en Dumoulin in voorselectie Tour de France
5 redenen waarom Dumoulin zaterdag het geel pakt
Michael Boogerd: 'Tom Dumoulin pakt gele trui'
Dumoulin kritisch over 'veel te gevaarlijk' parcours
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen