Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin kiest voor bruiloft en laat 'China' schieten

Geplaatst opvrijdag 17 augustus 2018 - 10:06

Tom Dumoulin stapt tijdens de Ronde van Guangxi niet op de fiets, maar in het huwelijksbootje met zijn vriendin Thanee van Hulst.

Dat is in ieder geval wat ploeggenoot Laurens ten Dam zich liet ontvallen in een podcast, ontdekte RTL Boulevard.

Ja-woord
De laatste wielerronde van het seizoen vindt van 16 tot en met 21 oktober plaats. Als we Ten Dam moeten geloven, geeft Dumoulin op een van die dagen zijn ja-woord aan zijn vriendin.

Zonder meesterknecht
Vrijdag meldde De Telegraaf overigens dat Dumoulin het in het nieuwe wielerjaar zonder Ten Dam moet stellen. De meesterknecht zou niet van plan zijn om bij te tekenen.

Lees ook: Tom Dumoulin verloofd met zijn Maastrichtse vriendin

Dumoulin is sinds 8 oktober 2017 verloofd met zijn schone blondine. Het stel woont vlak over de Limburgse grens, in het Belgische Kanne.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen