Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dumoulin kiest voor bruiloft en laat 'China' schieten

Geplaatst opvrijdag 17 augustus 2018 - 10:06

Tom Dumoulin stapt tijdens de Ronde van Guangxi niet op de fiets, maar in het huwelijksbootje met zijn vriendin Thanee van Hulst.

Dat is in ieder geval wat ploeggenoot Laurens ten Dam zich liet ontvallen in een podcast, ontdekte RTL Boulevard.

Ja-woord
De laatste wielerronde van het seizoen vindt van 16 tot en met 21 oktober plaats. Als we Ten Dam moeten geloven, geeft Dumoulin op een van die dagen zijn ja-woord aan zijn vriendin.

Zonder meesterknecht
Vrijdag meldde De Telegraaf overigens dat Dumoulin het in het nieuwe wielerjaar zonder Ten Dam moet stellen. De meesterknecht zou niet van plan zijn om bij te tekenen.

Lees ook: Tom Dumoulin verloofd met zijn Maastrichtse vriendin

Dumoulin is sinds 8 oktober 2017 verloofd met zijn schone blondine. Het stel woont vlak over de Limburgse grens, in het Belgische Kanne.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen