Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin hoopt dat wielerkoersen komende weken doorgaan

Geplaatst opzondag 8 maart 2020 - 12:32

Tom Dumoulin hoopt dat de wielerkoersen, ondanks alle 'coronastress', de komende weken gewoon doorgaan.

Dat schrijft de Maastrichtenaar op Twitter.

Duimen
Vanwege het coronavirus zijn Strade Bianche, Tirreno-Adriatico en de klassieker Milaan-San Remo afgelast. Dumoulin hoopt dat het bij deze annuleringen blijft. "Ik duim dat koersen komende weken doorgaan', aldus Dumoulin.

Hoogtetraining
De wielrenner van Jumbo-Visma traint op de vulkaan El Teide in Tenerife op hoogte. Naar eigen zeggen voelt hij zich al stukken beter.

Knie en darmen
Dumoulin zou in de Ronde van Valencia zijn debuut maken voor zijn nieuwe ploeg. Dat ging toen niet door: Dumoulin keerde ziek terug naar huis. Inmiddels heeft hij geen last meer van zijn darmen en kan hij zich focussen op zijn eerste wedstrijd sinds juni 2019. Toen moest hij het Critérium du Dauphiné verlaten vanwege een knieblessure die hij enkele weken daarvoor opliep in de Ronde van Italië.

Lees ook: Tom Dumoulin op koers voor debuut in Catalonië

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen