Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin hoofdgast tijdens Giro-presentatie

Geplaatst opmaandag 27 november 2017 - 15:58

Tom Dumoulin woont woensdag de presentatie van de Ronde van Italië 2018 bij. De Giro-winnaar van dit jaar is de hoofdgast, naast renners als Vincenzo Nibali, Fabio Aru en de gestopte Alberto Contador.

De route is voor Dumoulin van belang om te bepalen of hij ook komend jaar de Giro rijdt.

Ploegenpresentatie
De Maastrichtenaar maakt zijn keuze pas in januari bekend, tijdens de ploegenpresentatie van zijn Team Sunweb. In het Wielercafé in Valkenburg, afgelopen zaterdag, gaf Dumoulin aan dat de keuze inmiddels is gemaakt. "Ik ben tevreden met die keuze, maar ik zeg nog niet wat het wordt", zo zei de Maastrichtenaar. De Giro start volgend jaar in Israël.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen