Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin heeft last van knie en stapt af in Dauphiné

Geplaatst opzaterdag 15 juni 2019 - 10:25

Tom Dumoulin verschijnt niet meer aan de start van de zevende etappe van het Critérium du Dauphiné. De Maastrichtenaar heeft last van zijn knie en heeft besloten om rust te pakken.

"Na de laatste etappe voelde ik me best goed, maar 's avonds kwam de irritatie terug. Ik vind het niet nodig om het nu te pushen met m'n knie", zegt de topman van Team Sunweb op Twitter.

Knie
Tijdens het Critérium du Dauphiné wilde Dumoulin wedstrijdritme opdoen en zich voorbereiden op de Tour de France. Na zijn valpartij in de Giro d'Italia moest Dumoulin door een blessure aan zijn linkerknie afstappen. Blijkbaar is de knie van de tijdritspecialist nog niet volledig hersteld.

Video: L1

Rust
Volgens de teamarts van Team Sunweb is het een preventieve maatregel om Dumoulin uit de koers te halen. De Maastrichtenaar moet nu even rust pakken, voordat de ploeg weer op hoogtetraining gaat in Frankrijk. De Tour de France vindt over drie weken plaats. Het is niet bekend of de voormalig Giro-winnaar tijdig hersteld is.

Lees ook: Tom Dumoulin: 'Ik ben nog niet op topniveau'

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen