Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dumoulin heeft last van knie en stapt af in Dauphiné

Geplaatst opzaterdag 15 juni 2019 - 10:25

Tom Dumoulin verschijnt niet meer aan de start van de zevende etappe van het Critérium du Dauphiné. De Maastrichtenaar heeft last van zijn knie en heeft besloten om rust te pakken.

"Na de laatste etappe voelde ik me best goed, maar 's avonds kwam de irritatie terug. Ik vind het niet nodig om het nu te pushen met m'n knie", zegt de topman van Team Sunweb op Twitter.

Knie
Tijdens het Critérium du Dauphiné wilde Dumoulin wedstrijdritme opdoen en zich voorbereiden op de Tour de France. Na zijn valpartij in de Giro d'Italia moest Dumoulin door een blessure aan zijn linkerknie afstappen. Blijkbaar is de knie van de tijdritspecialist nog niet volledig hersteld.

Video: L1

Rust
Volgens de teamarts van Team Sunweb is het een preventieve maatregel om Dumoulin uit de koers te halen. De Maastrichtenaar moet nu even rust pakken, voordat de ploeg weer op hoogtetraining gaat in Frankrijk. De Tour de France vindt over drie weken plaats. Het is niet bekend of de voormalig Giro-winnaar tijdig hersteld is.

Lees ook: Tom Dumoulin: 'Ik ben nog niet op topniveau'

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen