Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin en Poels verliezen geen tijd in Dauphiné

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 20:40

Wielrenners Tom Dumoulin en Wout Poels zijn in de derde etappe van het Critérium du Dauphiné in de buik van het peloton gefinisht.

Dumoulin kwam in Riom na 177 kilometer als 54e over de streep, Poels als 65e in dezelfde tijd als ritwinnaar Sem Bennett, die in de sprint Wout van Aert naar de tweede plaats verwees.

Pijpenstelen
145 renners begonnen in Le-Puy-en-Velay aan de derde etappe over een relatief vlak parcours. Het regende pijpenstelen, maar dat weerhield Natnael Berhane en Quentin Pachter er niet van op avontuur te gaan. Zij kregen maximaal drie minuten voorsprong, maar vijftien kilometer voor de streep in Riom was het met de vlucht gedaan. Daarna was het de beurt aan de sprintersploegen om hun snelle mannen met veel duwen en trekken in stelling te brengen. Bennett drukte zijn wiel in Riom als eerste over de streep.

Dumoulin uitgespeeld
In het algemeen klassement blijft Dylan Teuns aan de leiding en is Wout Poels negende op 24 seconden van de leider. Tom Dumoulin speelt met negen minuten achterstand geen rol meer in de rangschikking.

Woensdag staat in Roanne een individuele tijdrit over 26,1 kilometer op het programma.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen