Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin en Poels verliezen geen tijd in Dauphiné

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 20:40

Wielrenners Tom Dumoulin en Wout Poels zijn in de derde etappe van het Critérium du Dauphiné in de buik van het peloton gefinisht.

Dumoulin kwam in Riom na 177 kilometer als 54e over de streep, Poels als 65e in dezelfde tijd als ritwinnaar Sem Bennett, die in de sprint Wout van Aert naar de tweede plaats verwees.

Pijpenstelen
145 renners begonnen in Le-Puy-en-Velay aan de derde etappe over een relatief vlak parcours. Het regende pijpenstelen, maar dat weerhield Natnael Berhane en Quentin Pachter er niet van op avontuur te gaan. Zij kregen maximaal drie minuten voorsprong, maar vijftien kilometer voor de streep in Riom was het met de vlucht gedaan. Daarna was het de beurt aan de sprintersploegen om hun snelle mannen met veel duwen en trekken in stelling te brengen. Bennett drukte zijn wiel in Riom als eerste over de streep.

Dumoulin uitgespeeld
In het algemeen klassement blijft Dylan Teuns aan de leiding en is Wout Poels negende op 24 seconden van de leider. Tom Dumoulin speelt met negen minuten achterstand geen rol meer in de rangschikking.

Woensdag staat in Roanne een individuele tijdrit over 26,1 kilometer op het programma.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen