Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin en Poels verliezen geen tijd in Dauphiné

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 20:40

Wielrenners Tom Dumoulin en Wout Poels zijn in de derde etappe van het Critérium du Dauphiné in de buik van het peloton gefinisht.

Dumoulin kwam in Riom na 177 kilometer als 54e over de streep, Poels als 65e in dezelfde tijd als ritwinnaar Sem Bennett, die in de sprint Wout van Aert naar de tweede plaats verwees.

Pijpenstelen
145 renners begonnen in Le-Puy-en-Velay aan de derde etappe over een relatief vlak parcours. Het regende pijpenstelen, maar dat weerhield Natnael Berhane en Quentin Pachter er niet van op avontuur te gaan. Zij kregen maximaal drie minuten voorsprong, maar vijftien kilometer voor de streep in Riom was het met de vlucht gedaan. Daarna was het de beurt aan de sprintersploegen om hun snelle mannen met veel duwen en trekken in stelling te brengen. Bennett drukte zijn wiel in Riom als eerste over de streep.

Dumoulin uitgespeeld
In het algemeen klassement blijft Dylan Teuns aan de leiding en is Wout Poels negende op 24 seconden van de leider. Tom Dumoulin speelt met negen minuten achterstand geen rol meer in de rangschikking.

Woensdag staat in Roanne een individuele tijdrit over 26,1 kilometer op het programma.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen