Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin en Curvers aan de start in Milaan-Sanremo

Geplaatst opdinsdag 17 maart 2015 - 13:21

Tom Dumoulin en Roy Curvers verschijnen aan de start van Milaan-Sanremo, de eerste voorjaarsklassieker van het jaar.

De Limburgers behoren samen met onder meer de Nederlanders Koen de Kort en Albert Timmer deel uit van de selectie van Giant-Alpecin.

Geen kopman
Maastrichtenaar Dumoulin is overigens niet de kopman van Giant-Alpecin. Dat is sprinter John Degenkolb, laat ploegleider Marc Reef weten. "We hebben wat pech gehad in de voorbereiding met valpartijen en ziekte. Maar we hebben nog steeds een sterke ploeg en zijn klaar voor ons belangrijkste doel: een goed resultaat met John."

Kittel
De Duitse sprinter Marcel Kittel, die op de weg terug is na een virus, maakt net als vorig jaar geen deel uit van het team.
De selectie: Nikias Arndt (Dui), Roy Curvers (Ned), John Degenkolb (Dui), Tom Dumoulin (Ned), Chad Haga (VSt), Koen de Kort (Ned), Albert Timmer (Ned) en Zico Waeytens (Bel).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tom Dumoulin: ons eerste monument is binnen
Geen Limburgs succes in Britse openingsrit
Curvers en Dumoulin in voorselectie Tour de France
Roy Curvers blijft bij 'Limburgs' Giant-Alpecin
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond