Overslaan en naar de inhoud gaan

Dumoulin derde in derde rit Tour Down Under

Geplaatst opdonderdag 22 januari 2015 - 8:02

Tom Dumoulin is donderdag als derde geëindigd in de derde etappe van de Tour Down Under.

De Maastrichtse renner van Giant-Alpecin maakte tijdens een rit over 143,2 kilometer van Norwood naar Paracombe een sterke indruk op de slotklim.

Dennis en Evans
Toch was hij niet opgewassen tegen de combine van de twee Australische ploeggenoten Rohan Dennis en Cadel Evans van BMC. Dennis ging in de slotfase in de aanval en Evans controleerde. Dennis kwam als eerste over de finish, voor Evans en Dumoulin.

Algemeen klassement
Dennis nam door de zege ook de leiding over in het algemeen klassement van de Australiër Jack Bobridge. Evans staat hierin tweede op zeven seconden en Dumoulin volgt als derde op negen tellen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Dumoulin komt net tekort voor dagzege
Kanshebber Dumoulin begint seizoen met 40ste plek
Dumoulin blijft derde in Tour Down Under
Dumoulin zakt in klassement Tour Down Under
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen