Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Duizendpoot Dylan Haegens nu ook in videospel te horen

Geplaatst opdinsdag 16 oktober 2018 - 10:35

De populaire YouTuber Dylan Haegens heeft zijn stem geleend aan een nieuw videospel. Hij heeft voor de game Starlink: Battle for Atlas de stem ingesproken van het personage Levi McCray.

Het is weer een nieuwe stap in de toch al succesvolle carrière van de internetsensatie uit Venray. Hij won prijzen voor zijn video's op YouTube, maar trok ook volle zalen met zijn debuutfilm.

Karel de Zeemeeuw
Overigens is het niet voor het eerst dat Haegens een stem inspreekt. Voor de film The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water sprak hij de stem van Karel de Zeemeeuw in. In het spel krijgt hij gezelschap van andere bekende 'stemmen', zoals die van Murth Mossel en Levi van Kempen. Zij waren de afgelopen jaren onder meer te horen in populaire series en films als Pokémon en Ice Age.

Heel bijzonder
Haegens is content met zijn nieuwe klus. "Ik vind het heel bijzonder dat ik een stem heb mogen inspreken voor de nieuwe game Starlink: Battle for Atlas", zegt Haegens. "Ik game zelf ook behoorlijk veel en hoe vet is het dan dat er een spel is waarin je mijn stem bij één van de main characters hoort."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen