Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Duizendpoot Dylan Haegens nu ook in videospel te horen

Geplaatst opdinsdag 16 oktober 2018 - 10:35

De populaire YouTuber Dylan Haegens heeft zijn stem geleend aan een nieuw videospel. Hij heeft voor de game Starlink: Battle for Atlas de stem ingesproken van het personage Levi McCray.

Het is weer een nieuwe stap in de toch al succesvolle carrière van de internetsensatie uit Venray. Hij won prijzen voor zijn video's op YouTube, maar trok ook volle zalen met zijn debuutfilm.

Karel de Zeemeeuw
Overigens is het niet voor het eerst dat Haegens een stem inspreekt. Voor de film The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water sprak hij de stem van Karel de Zeemeeuw in. In het spel krijgt hij gezelschap van andere bekende 'stemmen', zoals die van Murth Mossel en Levi van Kempen. Zij waren de afgelopen jaren onder meer te horen in populaire series en films als Pokémon en Ice Age.

Heel bijzonder
Haegens is content met zijn nieuwe klus. "Ik vind het heel bijzonder dat ik een stem heb mogen inspreken voor de nieuwe game Starlink: Battle for Atlas", zegt Haegens. "Ik game zelf ook behoorlijk veel en hoe vet is het dan dat er een spel is waarin je mijn stem bij één van de main characters hoort."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen