Overslaan en naar de inhoud gaan

Duizenden bezoekers naar Open Monumentendag

Geplaatst opzondag 10 september 2017 - 16:42

De geheimen van Limburg worden blootgesteld tijdens Open Monumentendag.

Het thema dit jaar is 'boeren, burgers en buitenlui', van toepassing op zowel stedelingen als plattelandsbewoners. In de hele provincie zetten monumenten hun deuren open voor nieuwsgierige bezoekers.

Gratis
Open Monumentendag is één van de grootste culturele evenementen in Nederland. Duizenden monumenten zijn gratis toegankelijk voor publiek. Ook in Limburg doen veel gemeenten mee.

Paarden
Zo kan er in Nuth gekeken worden hoe paarden het land bij het
Boerderijmuseum bewerken, is de watertoren in Schimmert geopend voor een theatervoorstelling en kan er bij de Naamse Steen genoten worden van een film.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen