Overslaan en naar de inhoud gaan

Duizend reacties op petitie vliegveldsupporters

Geplaatst opdinsdag 13 april 2021 - 11:56

Een peiling van voorstanders van Maastricht Aachen Airport onder omwonenden van het vliegveld, heeft al tot meer dan duizend reacties geleid.

In het onderzoek van We Love MAA wordt omwonenden gevraagd hun woonplezier een cijfer te geven. Het beeld dat daaruit rijst is veruit positief, stellen de initiatiefnemers. Slechts een handvol reacties is negatief, de rest is positief over het woongenot in de omgeving van de luchthaven.

Statendebat
De peiling is bedoeld als tegengeluid na eerdere acties van tegenstanders van het vliegveld. Het was oorspronkelijk de bedoeling om de peiling van de vliegveldsupporters in mei aan te bieden als Provinciale Staten praten over de toekomst van de luchthaven en het rapport-Van Geel daarover. Vanwege het opstappen van het provinciebestuur is nog onduidelijk of en wanneer dat debat wordt gehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen