Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitser verstopt halve ton in auto

Geplaatst opdonderdag 25 september 2014 - 10:40

Bij de Venlose grens is een Duitser aangehouden met bijna 50.000 euro cash in zijn auto. Hij is aangehouden op verdenking van witwassen.

De man liep dinsdag tegen de lamp bij een controle van de marechaussee.

Verstopt
De man van 35 zat samen met een bijrijder in een auto die door een motorrijder aan de kant werd gedirigeerd. Bij het doorzoeken van de auto vond de marechaussee verschillende pakketjes, waarin het geld verstopt zat. De bankbiljetten zijn in beslag genomen.

Een passagier die in auto zat bleek zonder identificatiebewijs op pad te zijn.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Illegalen aangetroffen bij controle langs A67 bij Venlo
Grootschalige politiecontrole in Weert en omgeving
Grote controle marechaussee op Maastricht Aachen Airport
Mensensmokkel, drugs en boetes bij grote grenscontrole
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen