Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitser met ruim twaalf kilo cocaïne opgepakt

Geplaatst opwoensdag 6 december 2017 - 18:19

De Marechaussee en de Duitse politie hebben een 23-jarige Duitser opgepakt die 12,25 kilo cocaïne in zijn kofferbak vervoerde.

De man liep zondagavond tegen de lamp bij een controle op de B58 in Straelen, vlak over de grens bij Venlo.

841.000 euro
Hij kwam met zijn auto vanuit Nederland. Het Grensoverschrijdend PolitieteamVenlo (GPT), een samenwerkingsverband tussen de Koninklijke Marechaussee en de Bundespolizei, zette de man langs de kant. In de kofferbak werd de grote hoeveelheid cocaïne gevonden. De drugs, met een straatwaarde van 841.000 euro, zijn in beslag genomen.

De 23-jarige man uit Stuttgart is opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen