Overslaan en naar de inhoud gaan

'Duitse vrouw had gedwongen seks met ruim 80 mannen'

Geplaatst opvrijdag 28 februari 2020 - 13:18

Een Duitse vrouw (37) is volgens justitie gedwongen tot seks met zeker 82 mannen. Zij zou door André P. (31) aan het werk zijn gezet.

Deze Heerlenaar wordt verdacht van seksuele uitbuiting.

Het slachtoffer zou in de zomer van 2018 drie maanden voor André hebben gewerkt. Dat deed ze in zijn woning, of ze werd naar klanten gebracht.

Geen dwang
De Heerlense verdachte ontkent zijn betrokkenheid ook niet, maar zegt dat er van dwang geen sprake was. "Hij maakte een seksadvertentie, in samenspraak met haar", zegt advocaat Raimon Maessen. "Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend en hij hielp haar nieuwe klanten te vinden. Hij heeft haar zeker niet gedwongen."

Kunstgebit afgenomen
Dat is niet wat de Duitse zelf bij de politie verklaarde. André zou bijvoorbeeld haar kunstgebit afgenomen hebben, zodat ze wel bij hem terug moest komen. Volgens de vrouw ging ze dagelijks met zeven tot acht mannen naar bed. Tot dusver kon justitie 'slechts' 82 klanten achterhalen, maar de vrouw zegt dat er een tweede seksadvertentie bestaat en dat de overige klanten via die weg bij haar kwamen.

Kwetsbare vrouw
Wat justitie André extra kwalijk neemt, is dat hij misbruik zou hebben gemaakt van een kwetsbare vrouw. Het slachtoffer is immers niet zo stabiel; ze werd vanwege haar psychische toestand ook verhoord in een speciale studio. Met welke klachten ze precies kampt, is onduidelijk.

Jaar voorarrest
Op 28 april komt de zaak voor de rechter. Justitie komt dan met haar strafeis. André heeft op dat moment al langer dan een jaar in voorarrest doorgebracht; hij werd op 4 april gearresteerd en kwam sindsdien niet meer op vrije voeten. Hij wordt naast seksuele uitbuiting ook verdacht van het mishandelen en verkrachten van de Duitse vrouw.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen