Overslaan en naar de inhoud gaan

'Duitse vrouw had gedwongen seks met ruim 80 mannen'

Geplaatst opvrijdag 28 februari 2020 - 13:18

Een Duitse vrouw (37) is volgens justitie gedwongen tot seks met zeker 82 mannen. Zij zou door André P. (31) aan het werk zijn gezet.

Deze Heerlenaar wordt verdacht van seksuele uitbuiting.

Het slachtoffer zou in de zomer van 2018 drie maanden voor André hebben gewerkt. Dat deed ze in zijn woning, of ze werd naar klanten gebracht.

Geen dwang
De Heerlense verdachte ontkent zijn betrokkenheid ook niet, maar zegt dat er van dwang geen sprake was. "Hij maakte een seksadvertentie, in samenspraak met haar", zegt advocaat Raimon Maessen. "Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend en hij hielp haar nieuwe klanten te vinden. Hij heeft haar zeker niet gedwongen."

Kunstgebit afgenomen
Dat is niet wat de Duitse zelf bij de politie verklaarde. André zou bijvoorbeeld haar kunstgebit afgenomen hebben, zodat ze wel bij hem terug moest komen. Volgens de vrouw ging ze dagelijks met zeven tot acht mannen naar bed. Tot dusver kon justitie 'slechts' 82 klanten achterhalen, maar de vrouw zegt dat er een tweede seksadvertentie bestaat en dat de overige klanten via die weg bij haar kwamen.

Kwetsbare vrouw
Wat justitie André extra kwalijk neemt, is dat hij misbruik zou hebben gemaakt van een kwetsbare vrouw. Het slachtoffer is immers niet zo stabiel; ze werd vanwege haar psychische toestand ook verhoord in een speciale studio. Met welke klachten ze precies kampt, is onduidelijk.

Jaar voorarrest
Op 28 april komt de zaak voor de rechter. Justitie komt dan met haar strafeis. André heeft op dat moment al langer dan een jaar in voorarrest doorgebracht; hij werd op 4 april gearresteerd en kwam sindsdien niet meer op vrije voeten. Hij wordt naast seksuele uitbuiting ook verdacht van het mishandelen en verkrachten van de Duitse vrouw.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen