Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitse taxichauffeur overvallen in Heerlen, daders gevlucht

Geplaatst opzaterdag 10 juni 2017 - 11:34

Een 54-jarige taxichauffeur uit Aachen is vrijdagavond op de Nijverheidsweg in Heerlen overvallen. De daders maakten zich uit de voeten met een onbekend geldbedrag.

Het voorval gebeurde rond 22:20 uur. Twee passagiers richtten plotseling een vuurwapen op de taxichauffeur en eisten geld.

Gevlucht
Met een onbekend geldbedrag op zak gingen de personen er te voet vandoor. Het slachtoffer probeerde zijn aanvallers nog te stoppen door ze aan te rijden, maar dat mocht niet baten. Mogelijk is één van de overvallers door de actie wel gewond geraakt.

De politie is meteen een zoektocht gestart, maar heeft de daders niet gevonden. Het gaat volgens de politie om twee personen met een negroïde uiterlijk van ongeveer 30 jaar oud.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zoektocht naar mogelijk met tbc besmette kinderen in Aken
Overval Mitra Heerlen
Man overvalt Mitra in Heerlen
Man uit Heerlen aangehouden voor overval
vuurwapen
Gewapende overval op woning in Heerlen
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen