Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitse multinational neemt Venlose Lagotronics over

Geplaatst opdinsdag 25 augustus 2015 - 13:52

Lagotronics BV uit Venlo komt in Duitse handen. De importeur en leverancier van verlichting komt in handen van SLV GmbH. Dat hebben de bedrijven dinsdag bekendgemaakt.

Lagotronics werd in 1979 opgericht als drive-in discotheek. Later ging het bedrijf zich steeds meer toeleggen op de verlichting en speltechniek voor theatershows en televisieprogramma’s. De Duitsers werkten al langer samen met Lagotronics en denken met de overname verder te kunnen groeien.

Bij Lagotronics werken 16 mensen en heeft een omzet van zo'n 10 miljoen euro.

Verlichtingsproducten
SLV GmbH heeft wereldwijd 400 medewerkers en is een van de grootste distributeurs van verlichtingsproducten. Het bedrijf is actief in 95 landen. Beide bedrijven werkten in het verleden al veel samen. Lagotronics was al jaren de enige officiële importeur van producten van het Duitse bedrijf in Nederland.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

La Place
Supermarktketen Jumbo mag La Place overnemen
Champignonfabriek Lutèce in Belgische handen
Nieuwe eigenaar voor Office Depot Europa in Venlo
Belfelds bedrijf dat levert aan McDonald's overgenomen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen