Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitse multinational neemt Venlose Lagotronics over

Geplaatst opdinsdag 25 augustus 2015 - 13:52

Lagotronics BV uit Venlo komt in Duitse handen. De importeur en leverancier van verlichting komt in handen van SLV GmbH. Dat hebben de bedrijven dinsdag bekendgemaakt.

Lagotronics werd in 1979 opgericht als drive-in discotheek. Later ging het bedrijf zich steeds meer toeleggen op de verlichting en speltechniek voor theatershows en televisieprogramma’s. De Duitsers werkten al langer samen met Lagotronics en denken met de overname verder te kunnen groeien.

Bij Lagotronics werken 16 mensen en heeft een omzet van zo'n 10 miljoen euro.

Verlichtingsproducten
SLV GmbH heeft wereldwijd 400 medewerkers en is een van de grootste distributeurs van verlichtingsproducten. Het bedrijf is actief in 95 landen. Beide bedrijven werkten in het verleden al veel samen. Lagotronics was al jaren de enige officiële importeur van producten van het Duitse bedrijf in Nederland.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

La Place
Supermarktketen Jumbo mag La Place overnemen
Champignonfabriek Lutèce in Belgische handen
Sacha neemt schoenenketen Manfield over
Nieuwe eigenaar voor Office Depot Europa in Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen