Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitse multinational neemt Venlose Lagotronics over

Geplaatst opdinsdag 25 augustus 2015 - 13:52

Lagotronics BV uit Venlo komt in Duitse handen. De importeur en leverancier van verlichting komt in handen van SLV GmbH. Dat hebben de bedrijven dinsdag bekendgemaakt.

Lagotronics werd in 1979 opgericht als drive-in discotheek. Later ging het bedrijf zich steeds meer toeleggen op de verlichting en speltechniek voor theatershows en televisieprogramma’s. De Duitsers werkten al langer samen met Lagotronics en denken met de overname verder te kunnen groeien.

Bij Lagotronics werken 16 mensen en heeft een omzet van zo'n 10 miljoen euro.

Verlichtingsproducten
SLV GmbH heeft wereldwijd 400 medewerkers en is een van de grootste distributeurs van verlichtingsproducten. Het bedrijf is actief in 95 landen. Beide bedrijven werkten in het verleden al veel samen. Lagotronics was al jaren de enige officiële importeur van producten van het Duitse bedrijf in Nederland.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

La Place
Supermarktketen Jumbo mag La Place overnemen
Champignonfabriek Lutèce in Belgische handen
Nieuwe eigenaar voor Office Depot Europa in Venlo
Belfelds bedrijf dat levert aan McDonald's overgenomen
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen