Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitse logistieke reus vestigt zich in Heijen

Geplaatst opdonderdag 29 oktober 2015 - 6:41

De grote werkgever die zich begin komend jaar vestigt in Heijen, is het Duitse logistieke bedrijf Arvato.

Het bedrijf zal dat deze donderdag zelf bekend maken.

Honderden banen
In mei werd gemeld dat zich een grote onderneming zou gaan vestigen op het industrieterrein De Brem. Met in eerste instantie 500 arbeidsplaatsen en in een later stadium nog eens bijna 500.

Maar de naam van de nieuwkomer bleef toen nog geheim. Arvato is de logistieke tak van de Duitse mediagigant Bertelsmann.

Werving
Welke activiteiten Arvato in Heijen gaat ontplooien is nog niet precies bekend. In elk geval gaat het om een combinatie van klantenservice en goederenvervoer. Het bedrijf is inmiddeks begonnen met de werving van personeel, onder meer via de banensite Indeed.nl.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Uitgebreid distributiecentrum Arvato in Gennep al te klein
Distributiebedrijf Milsbeek wil uitbreiden
Harry Maessen schept 800 banen in Heijen
Mogelijk toch uitbreiding binnenhaven Heijen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen