Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitse handbalploegen domineren Limburg Cup

Geplaatst opzondag 25 augustus 2019 - 16:50

Twee Duitse handbalteams hebben de Limburg Cup gewonnen. Het toernooi in sporthal De Haamen in Beek werd bij de mannen gewonnen door Borussia Mönchengladbach, terwijl Mainz 05 het vrouwentoernooi won.

Het was de derde keer dat het internationale toernooi werd georganiseerd.

Balou de beste
De mannen en vrouwen van BFC speelden een thuiswedstrijd. Ook het tweede team van Bevo en Rapiditas uit Weert deden mee aan het voorbereidingstoernooi. De mannen van Bevo eindigden als tweede in de rangschikking, de vrouwen van BFC werden vierde. Speelster Balou Stassen van BFC werd uitgeroepen tot beste speelster van het toernooi.

Volgend weekend begint voor veel zaalsporters de competitie weer. In de hoogste klasse van het handbal openen Bevo en Lions het seizoen met de Limburgse derby.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV