Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitse brandweer schiet te hulp bij brand in Lomm

Geplaatst opmaandag 6 augustus 2018 - 20:00

In het buitengebied bij Lomm is maandagavond een berg hout in brand gevlogen.

Langs de Hanikerweg heeft rond 19:15 uur een stapel houtafval brand gevat. Toen de brandweer ter plaatste kwam bleek in een bosgebied langs de Valkenhorstweg een tweede vuurhaard te zijn ontstaan.

Duitse hulp
De brandweer is met meerdere voertuigen uitgerukt om de branden te blussen. De Nederlandse brandweer heeft hulp gekregen van de Duitse collega's om het vuur te bestrijden.

Nablussen
Rond 20:50 uur werd het sein brandmeester worden gegeven. Wel verwacht de brandweer dat het nablussen nog enige tijd gaat duren. Over de oorzaak van de branden is niets bekend.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen