Overslaan en naar de inhoud gaan

Duikteam zoekt opnieuw naar drenkeling Sevenum

Geplaatst opzondag 2 augustus 2020 - 10:30

Een duikteam van de politie zoekt zondag verder naar een drenkeling in een waterplas bij een vakantiepark in Sevenum.

Zaterdag werd er rond 18:30 uur alarm geslagen dat iemand te water was geraakt bij het strand van camping De Schatberg aan de Middenpeelweg.

'23-jarige Poolse man'
Volgens eigenaar Ronald Hoppzak is de drenkeling een 23-jarige gast van Poolse afkomst. Hij zat in een bungalow met zijn vriendin en haar familie. "We hebben nauw contact daarmee", zegt hij. In het meertje kunnen mensen voor de boei gewoon staan, zo zegt Hoppzak. Achter de lijn is het water zo'n 9 meter diep.

Zoekactie brandweer zonder resultaat
De brandweer zocht zaterdag tot 21:00 uur met mensen in waadpakken, duikers en een sonarboot. Dat leverde niks op. De brandweerwoordvoerder zei zaterdagavond nog dat de melding 'vrij laat' binnenkwam.

Lees ook: Drenkeling Sevenum nog niet boven water

Een speciaal duikteam van de politie heeft de zoekactie zondagochtend hervat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen